Petitchef

Platou festiv Rians

Felul principal
6 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

pt.chipsurile umplute:

pt.rulouri:

Preparare

  • Pe fiecare chips se pune o bucatica de branzica Rians, o fasie de somon afumat si se decoreaza cu marar.Atat? Atat! Ati vazut cat de rapid e.
  • Feliile de sunca se taie in doua, rezultand doua triunghiuri, se prind cu cate o jumatate de scobitoare, ca sa nu se desfaca si se umplu cu branzica Rians.
  • Se face un buchetel din rulourile de sunca si se prind cu scobitori.
  • Baza se orneaza cu frunze de patrunjel, iar pe marginea farfuriei se pun chipsurile umplute.

Rețete inrudite

YouTube

Somon marinat



Poze

Platou festiv Rians
Platou festiv Rians - poza 2
Platou festiv Rians - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

platon_n2013
platon_n2013, 18/01/2015

FOARTE FRUMOS

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/12/2013

Foarte aspectoase....cu siguranta le voi incerca de reveli
on

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/12/2013

Arata f bine

(0) (0) Abuz
18/02/2013

Super tare reteta!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
13/12/2011

Foarte apetisant o s-o fac si eu de craciun

(0) (0) Abuz
02/11/2011

Excelent

(0) (0) Abuz
rodikadan, 27/12/2010

Arata super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi umpluti cu somon
Cartofi umpluti cu somon
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Mille feuille somon si mar verde
Mille feuille somon si mar verde
3 porții
30 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Soufle cu somon
Soufle cu somon
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Panini cu somon, mozzarella, marar
Panini cu somon, mozzarella, marar
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează