Petitchef

Pleurotus cu sos de vin alb

Felul principal
5 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
159 Kcal

Ingrediente

5
Cost estimat: 4.56 (0.91€/porție)

Preparare

  • Din manunchiul de pleurotus se desprind paraiile, mai mari sau mai mici, se trec printr-un jet de apa si se taie in felii nu foarte subtiri.
  • Atunci cand o servim sa simtim ca si cum ar fii o bucata de carne. Se curata si spala firele de ceapa verde, dupa care se taie pe oblic felii de 5-6 mm.
  • Se pune intr-o tigaie cu putin ulei de si un cub de unt si se caleste impreuna cu ciupercile. Se taie si ardeii in rondele sau fasii mai lungi, se adauga la ciuperci.
  • Se intoarce totul cu o paleta. Cand totul a inceput sa se inmoaie, se adauga vinul, verdeata si se potriveste de sare.
  • Dupa care se pune capacul si se lasa sa se inmoaie la foc mic. Se poate servi simplu, sau cu un orez alaturi.

Rețete inrudite

YouTube

Carnati cu vin alb


Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (178g)
Calorii: 159Kcal
  • Carbo: 3.5g
  • Grăsimi: 13g
  • Grăsimi sat.: 5.9g
  • Proteine: 3.8g
  • Fibre: 3.2g
  • Zahăr: 3g
  • ProPoints: 4
  • SmartPoints: 6

Poze

Pleurotus cu sos de vin alb
Pleurotus cu sos de vin alb - poza 2
Pleurotus cu sos de vin alb - poza 3

Întrebări:




Comentarii (19):

Yoshkin, 31/03/2019

Foarte bună!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/12/2016

Am pregatit ciorba de burta (inlocuind burta cu pleurotus) A iesit ..o minune de ciorba . Nu se deosebeste cu nimic de ciorba normala din burta...

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
sandu veronica, 17/04/2022

Super gustoasă, din pleutorius fac și coarba falsă de burtă.

(0) (0) Abuz
31/03/2019

Super!!

(0) (0) Abuz
08/04/2014

O prepar si eu acusi

(0) (0) Abuz
07/12/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
30/11/2013

Delicios si f.f.f. sanatos!

(0) (0) Abuz
03/10/2013

Sanatos

(0) (0) Abuz
17/08/2013

Uurra!!!!!!!!!...cea mai buna...

(0) (0) Abuz
19/04/2013

O rețetă grozavă! Mi-a plăcut...

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Panini cu ton, sos de rosii si capere
Panini cu ton, sos de rosii si capere
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează