Petitchef

Porc cu fenicul si capere (pork with fennel and capers)

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incepe intr-un vas termorezistent cu capac, cu asezarea patului de legume:fenicul,ceapa,gogosar,capre,asezonate cu sare piper,peste care asezam carnea,iar peste aceasta ciupercutele,asezonam iar cu sare,piper,cimbru,turnam vin alb si apa,in proportiile care va plac, folosit 100 ml vin si 100 ml apa.
  • Asezat capacul si dat la cuptorul preincalzit pentru 1,5 ore,la foc mare.la jumatatea timpului intors bucata de carne si continuat coacerea.
  • Desi nu folosim in meniul nostru zilnic carnea de porc,a fost o zi de indulgenta caci a iesit suculenta,aromata,iar alaturi de un pahar de vin alb a dat mesei iz de fiesta.

Rețete inrudite

YouTube

Pulled pork



Poze

Porc cu fenicul si capere (pork with fennel and capers)
Porc cu fenicul si capere (pork with fennel and capers) - poza 2
Porc cu fenicul si capere (pork with fennel and capers) - poza 3
Porc cu fenicul si capere (pork with fennel and capers) - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Panini cu ton, sos de rosii si capere
Panini cu ton, sos de rosii si capere
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pulled pork
Pulled pork
7 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează