Petitchef

Pui cu sos de busuioc

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie pieptul de pui bucatele si se rumeneste in unt ,la foc iute.
  • Se calesteceapa si usturoil in unt,fara sa se rumeneasca,apoi se adauga bucatile de carne,smantana,busuiocul si se potriveste de sare si piper.
  • Se lasa cateva minute,pana ce se leaga sosul.
    -
  • Daca nu aveti smantana de gatit,puteti s-o inlocuiti cu putin lapte.Iar daca e cazul,pentru a avea un sos mai legat,puteti adauga si o lingura de amidon sau faina,dizolvate intr-o lingura de lapte rece.
  • Se poate servi cu ce garnitura va place.A facut alaturi ciuperci trase in unt.


Poze

Pui cu sos de busuioc
Pui cu sos de busuioc - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează