Petitchef

Pui cu busuioc si rosii chery

Felul principal
2 porții
20 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se incinge cuptorul; se condimenteaza pulpele, se ung cu ulei si se aseaza intr-o tava intr-un strat.Se pun rosiile, busuiocul si tarhonul, se imping rosiile si pe sub carne, se adauga usturoiul.
  • Se introduce la cuptor vasul acoperit o jumatate de ora, apoi inca o ora fara capac, pana carnea se rumeneste bine. Se poate servi cu piure de cartofi, sau cu paste.


Poze

Pui cu busuioc si rosii chery
Pui cu busuioc si rosii chery - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui baschez express la cookeo (multicooker)
Pui baschez express la cookeo (multicooker)
3 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Sucul de rosii: 7 beneficii esentiale pentru sanatate si frumusete Sucul de rosii: 7 beneficii esentiale pentru sanatate si frumusete Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează