Petitchef

Pui marocan

Felul principal
4 porții
50 min
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pregatim mai intai marinata : intr-un bol amestecam bine sucul de la lamai cu chimenul, boiaua, usturoiul pisat, uleiul de masline si maslinele, sare si piper. Punem carnea intr-un alt bol si turnam peste marinata. Agitam bolul astfel incat sosul sa patrunda uniform puiul si lasam la frigider 2 ore.
  • Scoatem puiul de la frigider, punem bucatile de carne intr-o tava si turnam peste marinata ramasa. Dam la cuptor aprox. 50 de minute.
  • Maslinele la cuptor, impreuna cu toate aromele din sos sunt absolut extraordinare! Noi servit cu cartofi gratinati, dar merge la fel de bine cu niste cartofi la cuptor simpli.


Poze

Pui marocan
Pui marocan - poza 2
Pui marocan - poza 3
Pui marocan - poza 4
Pui marocan - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui baschez express la cookeo (multicooker)
Pui baschez express la cookeo (multicooker)
3 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Kaab el ghzal - dulcele marocan Kaab el ghzal - dulcele marocan Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează