Petitchef

Pulpe de curcan la cuptor cu piure si sos de ciuperci

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se aseaza pulpele in tava, se ung cu uleiul de masline amestecat cu condimentele. Se aseaza pe langa ele cateii de usturoi si feliile de ceapa.
  • Se baga la cuptor pana se rumenesc. Se fierb cartofii si se face un piure cu unt si lapte. Ciupercile se curata si se taie feliute.
  • Se calesc in putin ulei de masline. Se adauga sare, piper, iar la sfarsit smantana.


Poze

Pulpe de curcan la cuptor cu piure si sos de ciuperci
Pulpe de curcan la cuptor cu piure si sos de ciuperci - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

02/05/2015

Super buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/10/2011

Am sa incerc si eu reteta ,mi se pare delicioasa


(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează