-
Home
-
Rețete
-
Pulpe de pui cu sos de smantana
PULPE DE PUI CU SOS DE SMANTANA
Preparare
-
Se spala si se curata bine pulpele de pui; eu am scos si pielitele. Se sterg cu un servet de bucatarie si se condimenteaza cu sare, piper si curry.
-
Uleiul de masline se incinge intr-o tigaie, se adauga untul si se pun pulpele de pui sa se rumeneasca . Se intorc pe toate partile pana ce se prajesc bine si capata o culoare frumoasa.
-
Se scot din tigaie si se pun la cald.In uleiul ramas de la prajire se caleste usturoiul tocat si faina. Se stinge cu laptele, se pune smantana, apoi se adauga pulpele de pui prajite.
-
In acest timp facut si o portie mare de cartofi prajiti, preferatii fiicei mele; as fi vrut sa fac un orez simplu, dar fiica mea nici nu a vrut sa auda asa ca cedat in fata ei.
-
Pulpele se fierb in sosul de smantana aproximativ 10 minute la foc mijlociu. La sfarsit se adauga patrunjel verde tocat.
Poze
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Prea bun bv
Acuma o incerc....o sa va spun mai tarziu cat este de buna!!!o Duminica placuta tuturor.
Foarte buna
E bun....ms
Not bad!!!
Pare a fi delicioasa
Foarte bun
Hmmmmmmmmmm mi sa facut foame