Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Pulpe de pui la cuptor cu ciuperci

(3.88/5 - 87 voturi)

14 comentarii

Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 2 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 40 minute
Gata în: 1 oră
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingrediente:

- 4 pulpe de pui
- 1 ardei gras rosu
- 1 sau
- 2 ardei grasi galbeni
- ceapa
- ciuperci pleurotus
- sare
- piper
- condimente pentru pui
Preparare:

Etapa 1: Condimentat pulpele de pui si lasat asa 20 de minute.Intre timp taiat ciupercile pe lung, ceapa feliute si ardeii rondele.

Etapa 2: Intr-un vas de yena aseazat pulpele, pe langa ele pus ceapa si deasupra pus ardeiul si ciupercile. Daca faceti in cantitati mai mari puteti folosi si o tava.

Etapa 3: Turnat deasupra o cana de bulion si pus totul la cuptor la foc incet pentru aproximativ 40 de minute

Etapa 4: Ca si garnitura puteti face mamliguta, cartofi pireu, orez..spaghete..merge cam orice




Printează pagina
De andreea.dorobantu (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

mioara_a2014
4 / 5

Foarte bune

| | am gătit această rețetă
5 / 5

Foarte bun!!!!!!!!Multumesc pentru reteta.

4 / 5

Super buna

4 / 5

Fff bun

5 / 5

Super bun!

5 / 5

Bunnnnnn

... click aici pentru a vedea toate comentariile (14)


Rețete inrudite


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tiramisu

Tiramisu
dezgustător
delicios