Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Pulpe de pui la cuptor cu ciuperci

(3.88/5 - 87 voturi)

14 comentarii

Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 2 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 40 minute
Gata în: 1 oră
Dificultate: Foarte ușor
Ingrediente:

- 4 pulpe de pui
- 1 ardei gras rosu
- 1 sau
- 2 ardei grasi galbeni
- ceapa
- ciuperci pleurotus
- sare
- piper
- condimente pentru pui
Preparare:

Etapa 1: Condimentat pulpele de pui si lasat asa 20 de minute.Intre timp taiat ciupercile pe lung, ceapa feliute si ardeii rondele.

Etapa 2: Intr-un vas de yena aseazat pulpele, pe langa ele pus ceapa si deasupra pus ardeiul si ciupercile. Daca faceti in cantitati mai mari puteti folosi si o tava.

Etapa 3: Turnat deasupra o cana de bulion si pus totul la cuptor la foc incet pentru aproximativ 40 de minute

Etapa 4: Ca si garnitura puteti face mamliguta, cartofi pireu, orez..spaghete..merge cam orice




Printează pagina
De andreea.dorobantu (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

mioara_a2014
4 / 5

Foarte bune

| | am gătit această rețetă
5 / 5

Foarte bun!!!!!!!!Multumesc pentru reteta.

4 / 5

Super buna

4 / 5

Fff bun

5 / 5

Super bun!

5 / 5

Bunnnnnn

... click aici pentru a vedea toate comentariile (14)


Rețete inrudite


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Vita la cuptor cu cartofi dulci

Vita la cuptor cu cartofi dulci
dezgustător
delicios