Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Pulpe de pui la cuptor cu ciuperci

(3.90/5 - 89 voturi)
14 comentarii


Ingrediente:

- 4 pulpe de pui
- 1 ardei gras rosu
- 1 sau
- 2 ardei grasi galbeni
- ceapa
- ciuperci pleurotus
- sare
- piper
- condimente pentru pui

Preparare:

Etapa 1: Condimentat pulpele de pui si lasat asa 20 de minute.Intre timp taiat ciupercile pe lung, ceapa feliute si ardeii rondele.

Etapa 2: Intr-un vas de yena aseazat pulpele, pe langa ele pus ceapa si deasupra pus ardeiul si ciupercile. Daca faceti in cantitati mai mari puteti folosi si o tava.

Etapa 3: Turnat deasupra o cana de bulion si pus totul la cuptor la foc incet pentru aproximativ 40 de minute

Etapa 4: Ca si garnitura puteti face mamliguta, cartofi pireu, orez..spaghete..merge cam orice


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

mioara_a2014
4 / 5

Foarte bune

mioara_a2014 | Postat 22/04/2014, 20:06 | am gătit această rețetă
5 / 5

Foarte bun!!!!!!!!Multumesc pentru reteta.

Postat 04/03/2014, 17:46
4 / 5

Super buna

Postat 24/02/2014, 11:31
4 / 5

Fff bun

Postat 07/02/2014, 19:50
5 / 5

Super bun!

Postat 06/09/2013, 20:44
5 / 5

Bunnnnnn

Postat 13/08/2013, 10:09
...click aici pentru a vedea toate comentariile (14)

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: