Petitchef

Reteta rapida - Salau cu sos teryaki

Felul principal
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
54 Kcal

Ingrediente

6

Preparare

  • Cresteaza pestele la distanta se 2-3 cm, pe ambele parti. Pune pestele intr-o tava nu prea mare, dar care sa-l cuprinda. Toarna vinul peste el. Pune rozmarinul in burta pestelui.
  • Stropeste-l din belsug cu sos teryaki si presara cu piper. Pune bucatele de unt din loc in loc. Pune tava in cuptorul incins la 200 C (tare) pentru 20 minute.
  • Daca in acest timp sucurile din tigaie scad prea mult, ca sa nu se arda mai poti pune putina apa. Cand pestele e facut, scoate-l pe o farfurie mare si deglaseaza tava.
  • Pune in tava putina apa si fierbe incet pe aragaz. Cu o lingura freaca bine orice urma de resturi. Lasa sa fiarba pana ce sosul se ingroasa. Foloseste sosul astfel format ca garnitura la peste.

C Cooking with my soul

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (37g)
Calorii: 54Kcal
  • Carbo: 2.7g
  • Grăsimi: 2.8g
  • Grăsimi sat.: 1.8g
  • Proteine: 1.6g
  • Fibre: 0.5g
  • Zahăr: 1.7g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează