Petitchef

Rulou de carne de vita umplut cu orez

Felul principal
3 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Carnea de vita batuta se intinde pe masa de lucru.
  • Se caleste in ulei 1 ceapa, usturoiul si carnea tocata pana este facuta bine. Apoi se amesteca cu orezul si pasta de rosii, sare si piper. Acesta este amestecul cu care umplem carnea de vita.
  • Punem cateva linguri de umplutura pe fiecare felie de carne de vita, apoi rotim pentru a forma un rulou si fixam cu o scobitoare.
  • Asezam rulourile formate intr-un vas termorezistent si turnam vinul pe ele, dam la cuptorul preincalzit la 200 grade C cam 30 -40 de minute. Lasam in cuptor pana carnea de vita e facuta.


Întrebări:




Comentarii:

cristian_g2017_1, 25/02/2019

1 kg de carne pt 3 portii?

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
ancamaria, 25/02/2019

Or fi mai mincaciosi :D

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulou cu branza raclette
Rulou cu branza raclette
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulou kinder bueno (buturuga kinder bueno)
Rulou kinder bueno (buturuga kinder bueno)
8 porții
2 h 2 m
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Rulou cu oreo
Rulou cu oreo
10 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează