Petitchef

Rulouri din cotlet de porc cu ciuperci (reteta video)

Astazi avem o noua propunere culinara. Cotletele de porc le-am transformat in niste rulouri interesante, umplute cu cascaval, ardei gras si ciuperci, si care pot lasa impresie foarte buna asupra musafirilor atat prin aspect cat si prin gust.

Felul principal
5 porții
15 min
50 min
Ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Etapa 1 - Rulouri din cotlet de porc cu ciuperci (reteta video)
    Cotletele de porc se spala si se bat cu un ciocan de snitele pentru a avea o suprafata cat mai intinsa si se condimenteaza.
    Ciupercile se spala si se taie cubulete, dupa care se pun intr-o tigaie cu putin ulei si condimente, ca sa se inmoaie si sa scada apa pe care si-o lasa.
  • Etapa 2 - Rulouri din cotlet de porc cu ciuperci (reteta video)
    Pe fiecare cotlet de aseaza un betisor de cascaval, 2 lingurite de ardei gras, 2 lingurite de ciuperci , se strange/ruleaza bine ruloul si se prinde cu scobitori.

    Rulourile se aseaza intr-o tava unsa cu unt, se pune peste ele putin ulei, piper proaspat macinat si cateva crengute de cimbru, se umple tava cu apa pana la jumatatea rulourilor si se dau la cuptor.
  • Etapa 3 - Rulouri din cotlet de porc cu ciuperci (reteta video)
    Se pot servi atat reci, ca aperitiv, cat si calde alaturi de o salata plina de culoare.


Întrebări:




Comentarii (26):

15/10/2017

Perfecte!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Adela, 13/10/2017

Absolut delicios

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/11/2016

Excelenta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/01/2015

Eu am facut umplutura din ceapa, pastarnac, ardei gras, bucati de sunca afumata, sare, piper rosu, cimbru. Legumele le-am maruntit cu mixerul, sunca am taiat-o cubulete mici si le-am calit in putin unt si ulei de masline, apoi cand au fost gata le-am lasat sa se raceasca si am adaugat putina faina cat sa "soarba" lichidul din compozitie. Cu aceasta compozitie am umplut cotletele batute bine ca la snitele, le-am rulat si pus in tava la cuptor. Au iesit absolut delicioase :-)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Eva_S
Eva_S, 12/09/2014

Foarte bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/09/2014

Deja am facut aceasta reteta numai cu dou rulouri swi este minunata

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/12/2014

Foarte bun

(0) (0) Abuz
09/09/2014

Fierte in cuptor !!!? la ce trebuie apa ?eu fac de mult retete ca aceste cu diferie combinati dar sunt surprinsa sa aud ca trebuie sa umpli tava 1/2 cu apa,fiecare cu pasarica lui ,success & God bless .

(0) (0) Abuz
09/09/2014

Splendidä retetä sub toate aspectele!!!

(0) (0) Abuz
09/09/2014

Apetisant!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel si somon afumat
Rulouri de dovlecel si somon afumat
16 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează