Petitchef

Sabji de dovleac cu rosii

Felul principal
3 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

amestec de condimente:

Preparare

  • Dovleacul curatat se taie cubulete. La fel si rosiile.Intr-o tigaie mai adanca se infierbanta uleiul cu semintele de chimion. Cand a inceput sa se simta aroma acestora se adauga dovleacul si se caleste.
  • Se adauga rosiile impreuna cu amestecul de condimente si se calesc putin.
  • Se toarna apa si se lasa sa fiarba pana se absoarbe tot lichidul. Se potriveste de sare si gata.


Poze

Sabji de dovleac cu rosii
Sabji de dovleac cu rosii - poza 2
Sabji de dovleac cu rosii - poza 3
Sabji de dovleac cu rosii - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează