Petitchef

Salata de cous-cous cu fasole rosie si porumb dulce

O salata extraordinara si satioasa

Felul principal
4 porții
15 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune apa la fiert cu putina sare iar cous-cousul se pune intr-un castron.
  • Dupa ce a fiert apa se toarna peste cous-cous, se adauga uleiul de masline si se acopera.
  • Dupa 5 minute se descopera si se amesteca cu o furculita.

    Se potriveste de sare si piper si se adauga fasolea, porumbul si ceapa.
  • Se decoreaza cu putin patrunjel verde.


Întrebări:




Comentarii:

06/02/2014

F.buna

(0) (0) Abuz
01/08/2013

Toate sunt super parca devin mai bun si eu ca persoana

(1) (0) Abuz
23/07/2013

Bun ,am sa fac si eu

(0) (0) Abuz
18/07/2013

Am sa incerc azi

(0) (0) Abuz
17/07/2013

Yummy!!!

(0) (0) Abuz
15/07/2013

Foarte simplu de preparat! Am sa fac si eu.

(0) (0) Abuz
15/07/2013

Cred ca e super reteta, am sa o incerc si eu

(0) (0) Abuz
gabrielacuisine
gabrielacuisine, 15/07/2013

Minunat !

(0) (0) Abuz
15/07/2013

Rapid si sanatos!!!

(0) (0) Abuz
15/07/2013

Super !!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează