Petitchef

Saramura de pleurotus

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ciupercile se spala si se usuca. Incingem gratarul pe aragaz. Pe bucati de folie de aluminiu punem ciuperci, un pic de sare pe ele si stropim cu ulei. Impaturim in forma de punguta, pentru a nu pierde zeama ce si-o lasa ciupercile.
  • Asezam pungutele astfel formate pe gratarul incins si lasam aproximativ 15 minute.
    Rosiile le curatam de pielita si le taiem marunt. Usturoiul curatat il taiem felii subtiri.
  • Ciupercile gata "gratarite" le punem intr-un vas termorezistent. Peste ele punem rosiile si usturoiul. Turnam o cana de apa fierbinte si acoperim cu un capac. Le lasam sa-si amestece aromele vreo 10 minute, apoi servim cu felii de paine prajita pe gratar.

Rețete inrudite

YouTube

Supa africana



Întrebări:




Comentarii:

Ion, 09/02/2019

OK

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Toast cu pesto si parmezan
Toast cu pesto si parmezan
12 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Dahl cu linte rosie
Dahl cu linte rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salmorejo
Salmorejo
7 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Pleurotus sau ciupercile scoica Pleurotus sau ciupercile scoica Pleurotus – carnea vegetala Pleurotus – carnea vegetala

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează