Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Somon cu pesto rosu

(4.20/5 - 15 voturi)
3 comentarii


Ingrediente:

- 4 bucati file de somon
- 1/2 ceasca sos de pesto rosu
- cateva frunze proaspete de busuioc
- 1/2 pahar vin alb sec
- ulei de masline
- condimente pentru peste
- sare, piper

Preparare:

Etapa 1: Se condimenteaza fileurile de somon si se aseaza o bucata de peste inr-o bucata de folie de aluminiu.

Etapa 2: Se unge somonul cu sosul de pesto rosu si se presara busuioc verde tocat marunt.

Etapa 3: Se acopera cu o alta bucata de somon condimentat in prealabil si se stropeste cu putin ulei de masline si 1/4 pahar vin alb sec.

Etapa 4: Se invelesc cele doua bucati in folie, se procedeaza la fel cu pestele ramas si se aseaza pachetele intr-o tava.

Etapa 5: Se pun circa 20-30 minute la cuptor la 375 grade F.

Etapa 6: Se scot apoi pe o farfurie si se servesc cu garnitura de legume.

Etapa 7: De asemenea se pot adauga si legume sau felii de lamaie in folie impreuna cu pestele la cuptor.

Etapa 8: Se face foarte usor, rapid si este foarte sanatos si gustos.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Foarte bun

Postat 02/09/2013, 13:35 | am gătit această rețetă
5 / 5

Foarte gustoasa si sanatoasa...superbaaaaaa

Postat 09/02/2013, 13:00
1 / 5

Folia de aluminiu -este buna pentru a gati in ea?e sanatos? ai?

Postat 02/09/2011, 14:17

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateOrezul, un aliment gustos și sănătosOrezul, un aliment gustos și sănătosVinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: