Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Somon cu pesto rosu

(4.20/5 - 15 voturi)
3 comentarii



Ingrediente:

- 4 bucati file de somon
- 1/2 ceasca sos de pesto rosu
- cateva frunze proaspete de busuioc
- 1/2 pahar vin alb sec
- ulei de masline
- condimente pentru peste
- sare, piper

Preparare:

Etapa 1: Se condimenteaza fileurile de somon si se aseaza o bucata de peste inr-o bucata de folie de aluminiu.

Etapa 2: Se unge somonul cu sosul de pesto rosu si se presara busuioc verde tocat marunt.

Etapa 3: Se acopera cu o alta bucata de somon condimentat in prealabil si se stropeste cu putin ulei de masline si 1/4 pahar vin alb sec.

Etapa 4: Se invelesc cele doua bucati in folie, se procedeaza la fel cu pestele ramas si se aseaza pachetele intr-o tava.

Etapa 5: Se pun circa 20-30 minute la cuptor la 375 grade F.

Etapa 6: Se scot apoi pe o farfurie si se servesc cu garnitura de legume.

Etapa 7: De asemenea se pot adauga si legume sau felii de lamaie in folie impreuna cu pestele la cuptor.

Etapa 8: Se face foarte usor, rapid si este foarte sanatos si gustos.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Foarte bun

Postat 02/09/2013, 13:35 | am gătit această rețetă
5 / 5

Foarte gustoasa si sanatoasa...superbaaaaaa

Postat 09/02/2013, 13:00
1 / 5

Folia de aluminiu -este buna pentru a gati in ea?e sanatos? ai?

Postat 02/09/2011, 14:17

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateOrezul, un aliment gustos și sănătosOrezul, un aliment gustos și sănătosVinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!


Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: