Petitchef

Sos de rosii (cu bulion)

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intro cratita, punem uleiul la incins, adaugam faina, rumenim usor, apoi
    stingem cu bulion de casa, amestecam sa nu se formeze cocoloase, adaugam frunza
    de dafin, piper macinat, lasam sa fiarba 1-2 minute.
  • Sosul trebuie sa aiba consistenta unei smantani curgatoare.
  • Se potriveste de sare. Se serveste cu chiftele, cu pireu de cartofi si snitele, merge foarte bine si langa carne afumata.


Întrebări:




Comentarii:

30/12/2014

Cat bulion? O lingura, o cana, o damigeana ?

(1) (0) Abuz
06/03/2014

Delicioasă

(0) (0) Abuz
09/02/2014

Foarte buna

(0) (0) Abuz
26/01/2014

Destul de gustoasa

(0) (0) Abuz
25/11/2013

K la mama acasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează