Petitchef

Sos rosu cu iaurt si sfecla

Felul principal
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Radem sfecla cruda pe razatoarea mica, o amestecam cu sare si o lasam sa se inmoaie un pic, ca sa lase zeama.
  • Oparim un minut, in apa clocotita, 2 catei mari de usturoi, apoi ii zdrobim. Ii frecam cu sare si apoi cu ulei; adaugam sfecla si omogenizam. Punem apoi iaurtul gras.
  • Daca vrem, putem adauga si smantana si otet balsamic de vin rosu. Condimentam cu chimen pisat, lamaie si/sau un pic de hrean ras.


Întrebări:




Comentarii:

13/10/2013

Cu ce mancam sosul asta?

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/09/2015

Yammy yammy

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează