Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Spaghete cu pui, ciuperci si smantana la cuptor

(4.15/5 - 27 voturi)
1 comentariu

Ingrediente:

- 1 kg carne pui(pulpe sau aripi)
- 1 / 2 ceasca lapte
- 1 cana de pesmet
- spaghete
- 3 linguri pasta tomate
- 1 cana smantana
- 1 / 2 ceasca vin alb
- 1 cutie ciuperci
- 1 ceapa mare, maruntita
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 1 / 2 lingurita de sare
- 1 / 4 lingurita de piper
- 200 g cascaval

Preparare:

Etapa 1: Se scufunda bucatile de pui in lapte si se tavalesc prin pesmet. Se incalzeste o tigaie cu ulei si se pun bucatile de pui. Se prajesc la foc mediu pana sunt rumenite pe ambele parti.

Etapa 2: Spaghetele se gatesc in functie de timpul de pe ambalaj si se scurg.Se amesteca spaghetele cu pasta de rosii, smantana, vin, ciuperci, ceapa, usturoi, oregano, sare si piper si se amesteca bine.

Etapa 3: Se pune amestecul intr-un vas pentru cuptor, se rade cascavalul deasupra si se coc aproximativ 1 ora.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

3 / 5

Super

Postat 29/01/2013, 14:00

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăOrezul, un aliment gustos și sănătosOrezul, un aliment gustos și sănătos


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)