Petitchef

Stufat de vitel

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Carnea se taie in bucati potrivite si se prajeste in ulei impreuna cu jumatate din cantitatea de ceapa si cu morcovul dat pe razatoarea mare.
  • Se pune otet,apoi sare , piper si se da in clocot pentru un minut, apoi adaugam sucul de rosii, usturoiul, foile de dafin si o jumatate de cana cu apa si se lasa la fiert.
  • Cealalta jumatate din cantitatea de ceapa se prajeste si se adauga in cratita cu carne atunci cand aceasta este fiarta.
  • Se mai lasa la fiert pana cand sosul devine omogen si legat. Asezonam cu verdeata.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Big mac, celebrul hamburger facut acasă!
Big mac, celebrul hamburger facut acasă!
2 porții
20 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează