Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Supa cu cappelletti al brasato




  • SUPA CU CAPPELLETTI AL BRASATO
  • SUPA CU CAPPELLETTI AL BRASATO, Poza 2
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 2 porții
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 30 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

- o pulpa de pui doua bucati de carne de vita
- doua cartofi mari
- o jumatate ceapa
- doi morcovi mari
- o tulpina de telina
- o legatura de patrunjel
- sare
- un pachet de paste cappelleti al brasato
- parmezan ras

Preparare:

Etapa 1: Spalam carnea si o punem intr-o oala la fiert cu sare dupa gustul fiecaruia. Cind aceasta da in clocot, cu o paleta incercam sa stringem toata spuma rezultata la suprafata apei.

Etapa 2: Cind carnea incepe sa se fragezeasca, adaugam cartofii curatati, spalati si taiati in doua, morcovii curatati si spalati, ceapa curatata , adaugam telina spalata si taiata si lasam la fiert pina supa e gata. La sfirsit adaugam patrunjelul spalat si taiat marunt.

Etapa 3: Cind preparam pastele, strecuram supa intr-o alta oala iar in momentul cind aceasta da in clocot, adaugam pastele si le lasam sa fiarba dupa cum e scris pe ambalaj. Punem in farfurii, mai presaram un pic de patrunjel maruntit si un pic de parmezan.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:


Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase


Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: