Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Supa de leurda

(4.27/5 - 121 voturi)

13 comentarii

Supa de leurdaTipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 30 minute
Gata în: 50 minute
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingrediente:

- 500 g de frunze de leurda
- 250 ml de lapte batut sau iaurt
- 1 ou
- 1 cub Knorr de legume
- marar
- 1 lingura de ulei
- 1 lingura rasa de faina
- 100 g smantana
- sare
- un varf de cutit de sare de lamaie
- 1/2 cana orez
Preparare:

Etapa 1: Se spala si se taie leurda. Apoi in oala de supa se pune uleiul, se caleste faina in el 1 minut apoi se stinge cu apa.

Etapa 2: Se adauga leurda taiata marunt si apa mai sus de jumatatea oalei (sau in functie de cata supa doriti sa faceti, dar lasand loc pentru sana si ou). Se adauga si orezul, cand supa a inceput sa fiarba. Se sareaza si se adauga si cubul Knorr.

Etapa 3: Se fierbe 1/2 ora, apoi se ia de pe foc si se adauga sana si oul batut ca si pentru omleta. Se adauga si mararul si smantana.Se serveste cu paine proaspata sau asha cum este.




Printează pagina
De retete30minute (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Este EXCELENTA!!!!!!!!In viata mea nu am mancat o ciorbita asa de buna si credeti-ma ca fac ciorbe de legume cel putin odata pe saptamana- caci sunt ovo-lacto-vegetariana, la fel si fetita mea de 5 ani. Mie una imi place leurda chiar si goala, doar spalata, dar nu reuseam sa o fac si pe ea sa o manance nici in salata. Noi tocmai ce am mancat ciorbita si fetita mea a zis ca ii da nota 10 retetei. Sunt fff fericita ca i-a placut. Doar ca am inlocuit orezul cu o mana de paste penne si am pus doar sare in loc de cubul knorr si merge si fara rantas. Oricum, super gustul

| am gătit această rețetă
1 / 5

Leurda plus chimicale Knorr?

elena_a2014_1
5 / 5

Wow :*

| | am gătit această rețetă
5 / 5

Super !

1 / 5

O fi bună, nimic de zis, dar cât timp începi cu rântaş şi mai adaugi şi un cub Knorr şi sare de lămâie (adică chimicale) mai bine nu mai bagi leurda şi o arunci. Apoi cu leurda salvată faci o ciorbă fără chimicale şi rântaş şi cred că va fi şi bună şi sănătoasă.

5 / 5

Foarte buna

... click aici pentru a vedea toate comentariile (13)

Rețete inrudite



Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Stock sau supa concentrata de legumeStock sau supa concentrata de legume


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Salata de sezonSalata de sezon
dezgustător
delicios