Petitchef

Tagliatelle con pomodoro e basilico

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.Intre timp curatam usturoiul si il zrobim usor cu lama cutitului. Punem uleiul la incins intr-o tigaie si sotam usturoiul timp de 30 de secunde dupa care il scoatem si il aruncam.
  • Mare grija insa sa nu il ardem. Dupa adaugam peperoncino tocat marunt , daca nu adaugam rosiile taiate cubulete sau pasate cu blendarul in functie de preferinte. In cazul in care folosim rosii proaspete inainte de a le taia le decojim.
  • Amestecam bine, iar daca sosul este prea dens adaugam si un strop de apa, saram si lasam sa fiarba la foc foarte mic. Tocam marunt busuiocul si il adaugam sosului de rosii.
  • A folosit busuioc uscat. Lasam sosul sa fiarba 5 minute si la sfarsit adaugam o lingurita de smantana e pun pentru ca ii da cremozitate sosului.Cand pastele sunt fierte le scurgem si le adaugam peste sos amestecand bine.
  • La sfarsit a aduagat si niste patrunjel proaspat asta in lipsa busuiocului proaspat pentru culoare.Punem pastele in farfurii si deasupra presaram parmezan ras.


Poze

Tagliatelle con pomodoro e basilico
Tagliatelle con pomodoro e basilico - poza 2
Tagliatelle con pomodoro e basilico - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

27/03/2013

Foarte bune!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează