Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Tarta cu sunca si ciuperci

De
(5.00/5 - 1 vot)


  • Tarta cu sunca si ciuperci
  • Tarta cu sunca si ciuperci, Poza 2
  • Tarta cu sunca si ciuperci, Poza 3
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 8 porții
Timpul de preparare: 15 minute
Timpul de gătire: 35 minute
Gata în: 50 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

- 200 g sunca
- 200 g cascaval
- 150 g ciuperci
- 2 cepe
- 1 ardei
- un ou
- o rosie
- 2 linguri smantana
- sare ,piper,oregano si cateva fire de patrunjel

Preparare:

Etapa 1: Ceapa si ardeiul se taie marunt si se caleste in putin ulei ,sunca se taie cuburi si se adauga peste ceapa dupa ce se calesc putin se scot intr-un castron.

Etapa 2: Ciupercile se taie bucati mai mari si impreuna cu100 gr cascaval care se taie cuburi se amesteca cu legumele calite.

Etapa 3: Oul se bate cu smantana si se adauga peste umplutura .Se condimenteza dupa gust.

Etapa 4: Aluatul se intinde in forma de tarta ,se inteapa cu o furculita si se adauga umplutura ,peste umplutura se pune cascaval ras se orneaza cu o rosie taiata felii si cu patrunjel.Se coace la 180 de grade.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:


Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria românească


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: