Petitchef

Tocana de miel - Revista Felicia

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Curatati si spalati morcovul si telina,la fel ceapa si usturoiul .Taiati-le apoi cubulete.Spalati bine lamaia si curatati-i coaja,fara partea alba.
  • Intr-o cratita,incalziti uleiul extravirgin de masline si caliti zarzavatul taiat cubulete;adaugati coaja de lamaie si bucatile de miel,rumenindu-le uniform pe toate partile.
  • Sarati si piperati,Aromatizati cu o ramurica de cimbrisor spalat si scurs si amestecati;dupa cateva minute,turnati vinul si lasati-l sa se evapore la foc iute,apoi micsorati flacara si adaugati rosiile curatate de pielita,pe care le-ati sfaramat in prealabil cu o furculita.Lasati totul pe foc inca 1 ora,adaugand din cand in cand putina supa calda.
  • Puneti in castroanele tocana de miel inabusit,ornand-o cu frunzulita de cimbrisor,patrunjel si serviti-o imediat.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează