Petitchef

Tocanita de cartofi cu mazare si ciuperci de post

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie hiribele bucatele si se calesc in ulei,apoi adaugam ceapa taiata julien,o calim putin si pe aceasta,adaugam mazarea,ardeiul ,bulionul,codimentele si lasam la fiert.
  • Separat se pun cartofii si se fierb in coaja,20 minute,dupa care se curata si se taie felii mai groase,apoi se adauga peste compozitia de hiribe si se mai lasa cateva clocote,invartind incet sa nu se sfarme cartofii.
  • E o mancarica ,foarte gustoasa si hranitoare.


Întrebări:




Comentarii:

20/11/2013

Pare buna si spornica!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/05/2015

Interesanta

(0) (0) Abuz
12/12/2014

Ciuperci de post!......Unde se gasesc ???

(0) (0) Abuz
17/03/2014

;)

(0) (0) Abuz
17/12/2012

Simplu, rapid si gustos!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează