Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Tocanita din maruntaie de pui

(3.33/5 - 12 voturi)
1 comentariu

Ingrediente:

- 500 g maruntaie de pui ,
- 3 buc ceapa,
- 2 buc cartofi,
- 1 foaie de dafin,
- 200 ml suc de rosii,
- 50 ml ulei,
- 50 ml vin rosu,
- sare,
- piper.

Preparare:

Etapa 1: Maruntaiele de pui se curata, se spala si se pun la calit in ulei. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, se adauga peste carne.

Etapa 2: Cartofii se curata, se spala si se taie bucatele mici, se adauga si ei in cratita dupa ce s-a calit bine ceapa.

Etapa 3: Acoperim toate ingredientele cu apa si lasam sa fiarba la foc mic pana se inmoaie ceapa si cartofii.

Etapa 4: Adaugam foaia de dafin, sucul de rosii si vinul si mai lasam 10 minute.

Etapa 5: Condimentam cu sare si piper.

Etapa 6: Servim fierbinte cu mamaliguta si ceva muraturi.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5

Maruntaie de pui? Se pun si matele?

Postat 24/06/2015, 08:39

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate


Meniul zilei

Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)