Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Tocanita din maruntaie de pui

(3.33/5 - 12 voturi)
1 comentariu


Ingrediente:

- 500 g maruntaie de pui ,
- 3 buc ceapa,
- 2 buc cartofi,
- 1 foaie de dafin,
- 200 ml suc de rosii,
- 50 ml ulei,
- 50 ml vin rosu,
- sare,
- piper.

Preparare:

Etapa 1: Maruntaiele de pui se curata, se spala si se pun la calit in ulei. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, se adauga peste carne.

Etapa 2: Cartofii se curata, se spala si se taie bucatele mici, se adauga si ei in cratita dupa ce s-a calit bine ceapa.

Etapa 3: Acoperim toate ingredientele cu apa si lasam sa fiarba la foc mic pana se inmoaie ceapa si cartofii.

Etapa 4: Adaugam foaia de dafin, sucul de rosii si vinul si mai lasam 10 minute.

Etapa 5: Condimentam cu sare si piper.

Etapa 6: Servim fierbinte cu mamaliguta si ceva muraturi.


Printează pagina Adaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5

Maruntaie de pui? Se pun si matele?

Postat 24/06/2015, 08:39

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: