Petitchef

Tochitura

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se taie pulpa de porc si ficateii in cubulete, iar carnatii cabanos in rondele. Se incinge uleiul intr-o cratita si se prajesc intai, bucatile de carne, care se sareaza si se pipereaza. Se scoate carnea si se rumenesc apoi ficatei taiati in cubulete, adaugand ulei daca mai este nevoie. Se scot deoparte si se adauga si cabanosul.
  • Ciupercile se curata si se spala, apoi se taie marunt, ceapa se taie in cuburi mici si se calesc impreuna in uleiul in care s-a prajit carnea, ficatul si cabanosul, timp de 5 minute. Apoi se adauga rosiile decojite si taiate cubulete, sucul de rosii si se inabusa la foc mic. Se adauga si usturoiul tocat, dupa care se pune inapoi carnea, ficatul si carnati.
  • Se adauga cimbru, rozmarinul si boia de ardei dupa gust si se lasa sa mai dea cateva clocote impreuna. Boiaua nu se adauga mai devreme ca amareste. A mai adaugat si o lingurita de mustar, care fragezeste carnea. Separat se pregateste o mamaliga.


Poze

Tochitura
Tochitura - poza 2
Tochitura - poza 3

Întrebări:




Comentarii (22):

13/08/2016

EXTRAORDINAR DE BUNA.CORNELIU P.ONESTI-BC.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/01/2014

Fffffff gustoasa.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/12/2013

Foarte delicioasa......

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/08/2016

Nu, Imi pare rau, dar asta nu este tochitura, nu stiu ce e dar in niciun caz tochitura. Si eu fac tochitura si am mai citit o gramada de retete de tochitura dar asta nu are nicio legatura. Tochitura se face numai cu carne, carnati si organe (cui ii plac) de porc, asa ca ficateii de pui si ciupercile sunt ingrediente straine de mancarea asta la fel si rozmarinul care da o aroma aspra si nu e folosit in bucataria noastra. Iar carnatii aia cabanos nu sunt prea grozavi si s-ar putea inlocui cu oltenesti, ardelenesti sau din cei pe care ii vand ardelenii la rulotele cu produse traditionale. In unele zone ale tarii se foloseste ceapa dar aici e prea multa, iar in altele deloc. SI in niciun caz carnea de porc nu o sa fiarba in 30'. Ma rog, mai sunt multe de spus dar ma opresc aici ca oricum, o sa fiu luata de carcotasa si o sa fiu criticata ca nu am aplaudat reteta.

(1) (1) Abuz
13/08/2016

200 de ciuperci mi se pare cam mult si cine sta sa le numere exact? Nu se puteau cantari?

(0) (1) Abuz
13/01/2014

Iti vine s-o mananci cu ochii,nu alta...

(0) (0) Abuz
08/12/2013

Arata bine o sa incerc

(0) (0) Abuz
22/11/2013

Gustoasa

(0) (0) Abuz
28/10/2013

Fff.buna

(0) (0) Abuz
21/09/2013

Foarte buna ,o fac maine din nou.

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Bruschetta cu roșii cherry și burrata
Bruschetta cu roșii cherry și burrata
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
2 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchilada vegetariană
Enchilada vegetariană
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează