Petitchef

Tofu ghioza

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Tofu se scurge bine de apavarza chinezeaca o taiem marunt si o stoarcem bine de apaintr-un castron mare amestecam toate ingredientelepe o foaie speciala de ghioza punem cate o lingurita din compozitie,umezim cu apa marginile foilor si apoi le unim.intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si prajim la foc mare pana capata culoare aurie.
  • Adaugam apoi 1/4 cana apa amestecat cu o 1/2 lingurita de amidon si continuam sa le fierbem acoperit aprox 5 mindaca apa nu a scazut complet scoatem capacul si mai prajim putin se serveste cu soy sos!

Rețete inrudite

YouTube

Pad thaï cu tofu



Poze

Tofu ghioza
Tofu ghioza - poza 2
Tofu ghioza - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tofu marinat în sos de soia, muștar și coriandru
Tofu marinat în sos de soia, muștar și coriandru
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tofu marinat cu aromă asiatică
Tofu marinat cu aromă asiatică
2 porții
2 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pad thaï cu tofu
Pad thaï cu tofu
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Omleta de tofu
Omleta de tofu
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Tofu – Branza de Asia! Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează