Petitchef

Valdostana din piept de curcan

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Fileurile de curcan se bat bine intre doua folii de nailon apoi se pun pe gratarul incins sa se prajeasca bine pe ambele parti.
  • Dupa ce s-au prajit se condimenteaza cu sare, piper si boia.
  • Peste fiecare felie asezam o felie de cascaval , apoi una de sunca, cateva feliute de rosii iar deasupra radem cascaval.
  • Dam carnea la cuptorul cu microunde cam un minut , sa se topeasca cascavalul.Sau se poate da 10 minute la cuptorul de aragaz dinainte incalzit.
  • Se serveste cu garnitura de cartofi piure si cu muraturi.


Poze

Valdostana din piept de curcan
Valdostana din piept de curcan - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

21/07/2011

EXCELENT

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Burger
Burger
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Mumii din foietaj
Mumii din foietaj
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chifle pizza
Chifle pizza
9 porții
2 h 20 m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

15 retete cu carne de curcan 15 retete cu carne de curcan Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne! Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează