Petitchef

Vita cu bame

Felul principal
2 porții
15 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Carnea de vita am calit-o in putin ulei.Cand a prins culoare am scos-o si am calit ceapa.Carnea de vita se face cam greu fapt pentru care am adaugat o cana de apa si am lasat-o sa fiarba inabusit.Apa a scazut si vita tot nu se facea....am mai adaugat o cana de apa.A stat la foc mic cam 45 de minute si am completat cu apa de cate ori scadea.Dupa cele 45 de minute am adaugat bamele si rosiile cuburi.Am asezonat cu sare si piper si am mai lasat cam 20 de minute pana s-au facut si bamele.
    Intre timp am fiert si punguta cu orez.L-am scurs si asezat intr-un castronel petru decor.
    Pofta buna!


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
4 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează