Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Ficat de porc prajit

de (Vizitează situl)
(4.25/5 - 79 voturi)

6 comentarii


Astazi iar am preferat sa gatesc o mancare rapida deoarece am facut o prajitura care mi-a luat destul de mult timp.

Ingrediente:
- 500 g ficat de porc
- 150 g unt
- sare si piper
Mod de preparare:

Se spala ficatul foarte bine si se curata.
Se lasa cam 15 minute in lapte.
Se taie in felii cat mai egale ca grosime.


Se presara feliile cu putin piper si se prajeste in untul fierbinte.


Se intoarce cu furculita.

Eu il prefer mai bine prajit chiar daca stiu ca cu cat se tine mai mult pe foc, cu atat isi pierde din gust si fragezime.

Cand e aproape gata se sareaza.
Se serveste cu legume sau salata.

Pofta buna!

Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

F. bun

5 / 5

Foarte bun. Mie imi place sa-l sting cu otet. Cand este gata scurg untul si pun 2-3 linguri otet.

| i cooked this recipe
3 / 5

Excelent

| i cooked this recipe
5 / 5

Papa bun

... click aici pentru a vedea toate comentariile (6)

Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Cascaval pane

Cascaval pane
dezgustător
delicios