Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Ficat de porc prajit

De blogul Irinei Olariu
(4.25/5 - 79 voturi)

6 comentarii


Astazi iar am preferat sa gatesc o mancare rapida deoarece am facut o prajitura care mi-a luat destul de mult timp.

Ingrediente:
- 500 g ficat de porc
- 150 g unt
- sare si piper
Mod de preparare:

Se spala ficatul foarte bine si se curata.
Se lasa cam 15 minute in lapte.
Se taie in felii cat mai egale ca grosime.


Se presara feliile cu putin piper si se prajeste in untul fierbinte.


Se intoarce cu furculita.

Eu il prefer mai bine prajit chiar daca stiu ca cu cat se tine mai mult pe foc, cu atat isi pierde din gust si fragezime.

Cand e aproape gata se sareaza.
Se serveste cu legume sau salata.

Pofta buna!

Printează pagina
De blogul Irinei Olariu (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

F. bun

5 / 5

Foarte bun. Mie imi place sa-l sting cu otet. Cand este gata scurg untul si pun 2-3 linguri otet.

| i cooked this recipe
3 / 5

Excelent

| i cooked this recipe
5 / 5

Papa bun

5 / 5

Super,azi incerc si eu

5 / 5

Foarte buna reteta asta



Rețete inrudite


Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateAm plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tiramisu

Tiramisu
dezgustător
delicios