Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Foi de napolitana umplute cu nuca

De My kitchen
(4.34/5 - 335 voturi)

39 comentarii




avem nevoie de 2-3 foi de napolitana
200gr zahar (sau dupa gust)
150-200g unt(margarina)
200gr de nuca (prajita si macinata)in loc de nuca se poate pune si alune
esenta de rom(dupa gust)
Intr-un castron se freaca untul cu zaharul,apoi se adauga nucile macinate si putina esenta de rom
Se tine pe foc mic amestecandu-se mereu pana ce s-a topit complet zaharul .Crema obtinuta se lasa putin la racit , apoi se pune intre cele (2-3foi de napolitana)
Se aseaza o greutate deasupra ca sa se preseze bine.
Se taie patratele sau romburi.
Pofta buna!

Imprimer cette page
De My kitchen (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Am facut-o acum si e fff buna ...........ar trb sa incercati si voi

5 / 5

Napolitanele cu nuca sunt excelente le place foarte mult la copii mei

| i cooked this recipe
5 / 5

Arata bine !voi incerca si eu

2 / 5

Fgh hj

5 / 5

Pfff

5 / 5

Usor de facut si foarte gustose

... click aici pentru a vedea toate comentariile (39)


Rețete inrudite


Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria românească„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Dovleac copt

Dovleac copt
dezgustător
delicios