Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Foi de napolitana umplute cu nuca

(4.31/5 - 359 voturi)

40 comentarii

Foi de napolitana umplute cu nucaTipul rețetei:
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 40 minute
Dificultate: Foarte ușor
Printează pagina
Ingrediente:

- 2-3 foi de napolitana
- 200 g zahar (sau dupa gust)
- 150-200g unt(margarina)
- 200 g de nuca in loc de nuca se poate pune si alune
- esenta de rom(dupa gust)
Preparare:

Etapa 1: Intr-un castron se freaca untul cu zaharul,apoi se adauga nucile macinate si putina esenta de rom

Etapa 2: Se tine pe foc mic amestecandu-se mereu pana ce s-a topit complet zaharul .Crema obtinuta se lasa putin la racit , apoi se pune intre cele (2-3foi de napolitana)

Etapa 3: Se aseaza o greutate deasupra ca sa se preseze bine.Se taie patratele sau romburi.




Printează pagina
De mamichan (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5

Lipseste un liant,gramajele ingredientelor din reteta dau o "crema "sfaramicioasa. cred ca lipseste laptele, apa,oul si zaharul trebuie farin ca cel tos nu se topeste la foc mic impreuna cu untul, untul se ingroasa dar zaharul nu este topit.

5 / 5

Am facut-o acum si e fff buna ...........ar trb sa incercati si voi

5 / 5

Napolitanele cu nuca sunt excelente le place foarte mult la copii mei

| am gătit această rețetă
5 / 5

Arata bine !voi incerca si eu

2 / 5

Fgh hj

5 / 5

Pfff

... click aici pentru a vedea toate comentariile (40)

Rețete inrudite



Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria românească„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Paine frantuzeascaPaine frantuzeasca
dezgustător
delicios