Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Foi de napolitana umplute cu nuca

de (Vizitează situl)
(4.33/5 - 331 voturi)

39 comentarii




avem nevoie de 2-3 foi de napolitana
200gr zahar (sau dupa gust)
150-200g unt(margarina)
200gr de nuca (prajita si macinata)in loc de nuca se poate pune si alune
esenta de rom(dupa gust)
Intr-un castron se freaca untul cu zaharul,apoi se adauga nucile macinate si putina esenta de rom
Se tine pe foc mic amestecandu-se mereu pana ce s-a topit complet zaharul .Crema obtinuta se lasa putin la racit , apoi se pune intre cele (2-3foi de napolitana)
Se aseaza o greutate deasupra ca sa se preseze bine.
Se taie patratele sau romburi.
Pofta buna!

Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Am facut-o acum si e fff buna ...........ar trb sa incercati si voi

5 / 5

Napolitanele cu nuca sunt excelente le place foarte mult la copii mei

| i cooked this recipe
5 / 5

Arata bine !voi incerca si eu

2 / 5

Fgh hj

... click aici pentru a vedea toate comentariile (39)

Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Prajitura cu frisca si capsuni a zeilor

Prajitura cu frisca si capsuni a zeilor
dezgustător
delicios