Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Foi de napolitana umplute cu nuca

De My kitchen
(4.33/5 - 338 voturi)

40 comentarii




avem nevoie de 2-3 foi de napolitana
200gr zahar (sau dupa gust)
150-200g unt(margarina)
200gr de nuca (prajita si macinata)in loc de nuca se poate pune si alune
esenta de rom(dupa gust)
Intr-un castron se freaca untul cu zaharul,apoi se adauga nucile macinate si putina esenta de rom
Se tine pe foc mic amestecandu-se mereu pana ce s-a topit complet zaharul .Crema obtinuta se lasa putin la racit , apoi se pune intre cele (2-3foi de napolitana)
Se aseaza o greutate deasupra ca sa se preseze bine.
Se taie patratele sau romburi.
Pofta buna!

Raportează o greșeală în text rețetei

Printează pagina
De My kitchen (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5

Lipseste un liant,gramajele ingredientelor din reteta dau o "crema "sfaramicioasa. cred ca lipseste laptele, apa,oul si zaharul trebuie farin ca cel tos nu se topeste la foc mic impreuna cu untul, untul se ingroasa dar zaharul nu este topit.

5 / 5

Am facut-o acum si e fff buna ...........ar trb sa incercati si voi

5 / 5

Napolitanele cu nuca sunt excelente le place foarte mult la copii mei

| i cooked this recipe
5 / 5

Arata bine !voi incerca si eu

2 / 5

Fgh hj

5 / 5

Pfff

... click aici pentru a vedea toate comentariile (40)


Rețete inrudite


Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria românească„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Turta dulce

Turta dulce
dezgustător
delicios