Petitchef

Friptura de vita (Teriyaki Steak)

Felul principal
8 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Pentru salata Asiatica:

Preparare

  • Combinati sosul teriyaki, usturoiul si chili. Dati bucatile de carne prin aceasta marinada. Acoperiti si dati la frigider peste noapte.
  • Combinati untul, sosul wasabi si ceapa verde-puneti deoparte. Incalziti gratarul sau daca folositi o tigaie ungeti tigaia cu putin ulei.
  • Frigeti bucatile de carne 3-4 minute pe o parte sau mai mult in functie de cum preferati friptura de vita: in sange sau mai putin. Mie imi place sa fie foarte in sange. In State exista 5 grade diferite de coacere a carnii de vita: rare-rosie in mijloc, medium rare, medium, medium well si well done-foarte bine facuta.Scoateti friptura din tigaie sau de pe grill, acopetiti-o cu folie si lasati-o sa se odihneasca 5 minute.
  • Preparati salata Asiatica combinand toate ingredientele pentru salata.
  • Serviti friptura cu cate o portie de unt wasabi si cu salata Asiatica.


Întrebări:




Comentarii:

07/06/2014

2 lingurite de wasabi?o sa fie nevoie de pompieri apoi .e draguta reteta trebuie revizuite cantitatile.sunt eronate majoritatea

(0) (0) Abuz
26/05/2013

Bun!

(0) (0) Abuz
15/04/2013

Super reteta, mersi de idee :)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
1 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează