Petitchef

Gem de cirese si visine

Desert
15 porții
3 ore
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

15

Preparare

  • Se spala visinele si ciresele, se scot simburii, cozile, si se desfac in 2 . Se pune zahar peste ele si se lasa sa stea asa 2-3 ore.
  • Apoi se pune apa la fiert ,se adauga zaharul si fructele cu zeama cu tot si se lasa la fiert pina se leaga zaharul si fructele ,iar lichidul scade ,fructele capatind un aspect lucios.
  • Se pun in borcane sterilizate si se pune cite o jumatate de aspirina deasupra. Se depoziteaza in camara sau la loc racoros.


Întrebări:




Comentarii:

26/06/2013

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/07/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
27/06/2011

Fructele au mult suc nu e nevoie de apa ,oricum pentru gem zaharul e prea mult.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gem de prune facut in casa
Gem de prune facut in casa
20 porții
45 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Gem de caise - petitchef
Gem de caise - petitchef
15 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu foietaj si cirese
Tarta cu foietaj si cirese
8 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Blondie cu cireșe și ciocolată
Blondie cu cireșe și ciocolată
9 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mini clafoutis cu cirese, fara gluten
Mini clafoutis cu cirese, fara gluten
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează