Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Gem de mere

REȚETE


MENIUL ZILEI

Antreuri

Ciorba de miel

Felul principal

Miel la gratar

Desert

Pasca

Arhiva meniurilor

Primirea meniului zilnic


REȚETE

de (Vizitează situl)
(3.17/5 - 29 voturi)

4 comentarii


Ingrediente:

5 kg mere (cur??ate de coaj? ?i sâmburi)
1,5-2 kg zah?r (dup? gust)
1 plic conservant
4-5 linguri ulei

 

Mod de preparare:
Merele cur??ate de coaj? ?i sâmburi se dau prin r?z?toarea mare, se storc de zeam? ?i se c?lesc în ulei. Când merele s-au topit pu?in se pune zah?rul ?i conservantul.
Se fierbe compozi?ia pân? scade zeama. Ave?i grij? s? nu se lipeasc? de fundul crati?ei, amesteca?i des!
Se pune gemul în borcane, a?a fierbinte, ?i se leag? cu celofan pu?in umezit. Legate ?i calde, borcanele se pun în haine pân? ...

Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Minunata reteta....

5 / 5

Acum pregatesc si eu va spun cum a iesit

1 / 5

Buna reteta

4 / 5

Foarte buna


Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tarta cu crema de vanilie si capsune

Tarta cu crema de vanilie si capsune
dezgustător
delicios