Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Gogosi si Langosi umpluti cu branza

REȚETE


MENIUL ZILEI

Arhiva meniurilor

Primirea meniului zilnic


REȚETE

de (Vizitează situl)
(4.32/5 - 97 voturi)

9 comentarii

P1130876
langosi cu branza(telemea)
P1130892
Ing;
1kg ..faina
200ml de ulei
3oua
50gr drojdie
Lapte (cat cuprinde pentru o coca elastica )
4ling Zahar
zahar valinat si (putina esenta pt aroma)

Se face o coca(din ing de mai sus) pufoasa si elastica ,se lasa sa se odihneasca (acoperit cu un prosop) ,pana cand incepe sa creasca in volum.

1)-se intinte o foaie (nu prea groasa )si dai forma dorita(in cazul meu ,am folosit un pahar ),se mai lasa cateva minute sa rasufle si se pun la prajit(in mult ulei ),2-3 minute pe fiecare parte .Le scoateti pe o un servetel de bucatarie si sunt numai bune de papapt;))


Pt langosii umpluti,
1 cutie de branza feta rasa amestecata zahar (dupa gust )si arome ;coaja de lamaie si zahar valinat

2 Intindem aluatul bine , taiem dreptunghiuri(nu prea mici)si se pune cate o lingura din compozitia de branza pe (mijlocul)fiecarui dreptunghi
3 Se inveleste umplutura apasand coca pe margini si se mai lasa cc 10 minute (sa mai creasca) si-i prajim la foc potrivit pana se rumenesc si prind o culoare frumos aurie .
Pofta buna!

Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Arata bine eu acum o fac

5 / 5

Super smechere

4 / 5

Foarte bune!

5 / 5

Bune.....

... click aici pentru a vedea toate comentariile (9)

Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Mancare de castraveti murati cu pulpa de porc

Mancare de castraveti murati cu pulpa de porc
dezgustător
delicios