Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Gulas cu Porc 11 rețete

Rețetă Gulas cu carne de porc

Gulas cu carne de porc

1081 voturi
Felul principal Ușor 75 minute 60 minute
Ingrediente: 500 g carne de porc 3 cepe 2 ardei grasi 5-6 cartofi 1 lingurita de boia de ardei dulce 2 rosii 2-3 linguri de bulion ulei patrunjel uscat foi de dafin piper boabe sare,piper...
Rețetă Gulas cu carne de porc

Gulas cu carne de porc

217 voturi
Felul principal Foarte ușor 30 minute 20 minute
Ingrediente: 1 kg carne porc 4-5 cepe - 4-5 cartofi - 100 g smantana - 1 ou - 1/2 pahar faina - sare,piper - boia de ardei - 1 legatura patrunjel - 2-3 linguri bulion...
Rețetă Gulas unguresc cu costita de porc

Gulas unguresc cu costita de porc

17 voturi
Felul principal Foarte ușor 10 minute 20 minute
Ingrediente: - 7 cartofi mari, - 400 g .de costita proaspata sau afumata, - 2 cepe, - 1 ardei,putin curry, - piper,boia, - vegeta, - o foaie de dafin, - 150 ml.bulion, - 2 morcovi, - 1 patrunjel, - ulei sare....
Rețetă Gulas unguresc

Gulas unguresc

343 voturi
Altele Ușor 1 oră 1 oră
Ingrediente: 1 kg cartofi rosii,300 gr carne(porc,vitel,vaca),o ceapa mare,1 oua pt.galuste,faina,sare,piper,vegeta,chimen,boia de ardei,1-2 morcovi,1 ardei gras rosu,1-2 rosii...
Rețetă Gulas din carne de vita

Gulas din carne de vita

23 voturi
Felul principal Foarte ușor 20 minute 20 minute
Ingrediente: - 1 kg de carne de vita pentru gulas taiata bucati. - 700 g ceapa taiata marunt - 120 g untura de porc - 40 g boia de ardei dulce - 1-2 ls otet din vin alb dizolvat in 1/16l apa - 2 catei de usturoi trecuti prin presa - 1 lc maghiran - 1 ls chimen - ...
Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

203 voturi

Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.

Rețetă Gulas

Gulas

7 voturi
Felul principal Foarte ușor1914 kcal 40 minute
Ingrediente: - 2 muschi interiori de porc - 2 cepe - 1 ardei gras - ulei - boia dulce si iute - sare, piper - pasta de tomate...
Rețetă Gulas secuiesc

Gulas secuiesc

3 voturi
Felul principal Foarte ușor 20 minute 20 minute
Ingrediente: - 1 / 2 kg de carne de porc - 1 kilogram de varza murata - 1 ceapa - boia de ardei - apa - ulei - sare si piper negru macinat - maghiran - 1 ceasca smantana - o lingura faina...
Rețetă Gulas cu cartofi

Gulas cu cartofi

2 voturi
Felul principal Foarte ușor 15 minute 20 minute
Ingrediente: - 1 kg cartofi de pref fainosi - 160 g slaninuta - 160 g cirnati - 4 cepe mari - catei de usturoi - 2 ls boia de ardei dulce - 3/4 l supa de vacuta - 1-2 ls otet de pref. de vin - 1ls untura de porc - 1 frunza de dafin - maghiran, chimen macinat ...
Rețetă Gulas cu galuste

Gulas cu galuste

3 voturi
Felul principal Foarte ușor 20 minute 30 minute
Ingrediente: - 500 g pulpa de porc , - 2 cepe , - 2 catei usturoi , - 2 rosii, - 2 linguri sos de rosii, - 1 ardei gras , - 1 morcov , - 2 foi dafin , - 1 lingurita boia dulce , - 1/2 lingurita zahar , - 1 varf de lingurita chimion praf , - cca 700 ml...
Rețetă GULAS DE PORC CU GALUSTE DE PAINE

GULAS DE PORC CU GALUSTE DE PAINE

46 voturi
mal Pentru iubitorii de mancaruri picante , dar si pentru toti ceilalti care ma vizitati pe blog, cat si pentru familia mea , am pregatit acest gulas picant din carne de porc cu galuste de paine. Cred ca la origini e mancare ungureasca, eu insa o
Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

145 voturi

Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...

 

Gulas de porc

9 voturi
Ingrediente: 2 kg carne de porc cu sl?nin? 1 kg ceap? 1 lingur? bulion piper foi de dafin sare Mod de preparare: Se taie carnea buc??i nu prea mari, se spal? ?i se pune în crati??. Ceapa se taie nu foarte m?runt ?i se pune deasupra. Se pune ap? cât



Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: