Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Homar

6 rețete

INGREDIENTE




homarHomarul, regele crustaceelor sau o delicatesa culinara din categoria fructelor de mare. Datorita carnii albe, ferme si fine, cu gust dulce si deosebit, preparatele cu homari sunt scumpe si rafinate. De obicei, homarii se servesc fierti, prajiti pe gratar sau la cuptor. Cele mai cunoscute retete sunt Homarul Thermidor (reteta frantuzeasca) siHomarul Newberg (reteta americana), dar noi va propunem si cateva retete atipice: salata de homari cu maioneza picanta, supa catifelata de homar, homar pe grill, homar cu chili, busuioc si paste.

  
Căutare avansată

Rețetă Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata

Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata

25 voturi
Felul principalUșor
30 minute50 minute
Ingrediente: Vol- au- vent pentru elvetieni si belgieni, « bouchée à la reine » pentru francezi, este un aluat foiletat care se prepara in varianta traditionala cu...
Rețetă Supa catifelata de homar

Supa catifelata de homar

17 voturi
Am servit deja de cateva ori supa crema de homar aici in Suedia si pot sa spun ca m-am indragostit de ea. Este incredibil de buna. Catifelata, parfumata si satioasa, se mananca de obicei cu garlic bread, ca si aperitiv. Am folosit: - 1 homar[...]
Rețetă Homari cu chilli, busuioc si paste

Homari cu chilli, busuioc si paste

15 voturi
Mi-au fost adusi acasa 2 homari. Dintr-aia mari, pe care eu nu prea indraznesc sa pun mana. Si am fost rugata sa fac ceva cu ei, deoarece sunt deliciosi in orice fel de mancaruri, scumpi de te doare capul si el e innebunit dupa gustul lor. Am[...]
Rețetă Homar pe grill(Lobster)

Homar pe grill(Lobster)

13 voturi
Homar pe grill Urmaream o emisiune pe Travel Channel si vorbeau despre bucataria Creola din Caraibe. Mi s-a parut foarte interesanta aceasta bucatarie, fiind o combinatie intre bucataria indiana, franceza, engleza, amerindiana si bucataria[...]
Rețetă Salata de homari cu maioneza picanta

Salata de homari cu maioneza picanta

5 voturi
Reteta este foarte simpla si rapida, iar rezultatul final este un preparat plin de savoare, colorat si festiv. Se folosesc fie cozi de pui de homari, lasate intregi, fie carnea de la un homar mare, taiata bucatele. Varianta cu homari mici, ca[...]
Rețetă Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata de fenicul cu portocale

Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata de fenicul cu portocale

1 vot
Vol- au- vent pentru elvetieni si belgieni, «  bouchée à la reine » pentru francezi, este un aluat foiletat care se prepara in varianta traditionala cu garnitura de pui si ciuperci sau momite de vita cu coltunasi in sos de unt si[...]



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Burek cu carne ( reteta laura laurentiu)

Burek cu carne ( reteta laura laurentiu)
dezgustător
delicios