Petitchef

Homar pe grill(Lobster)

O reteta simpla si delicioasa pe care va provoc sa o incercati.

Felul principal
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Frecam untul cu uleiul de masline, sare, piper si zeqma de lime. Mixam totul sub forma de pasta.
  • Apoi taiem homarul in doua pe lungime. Ungem carnea din interiorul homarului cu crema de unt.
  • Asezam homarul cu carnea in sus si carapacea in jos pe gratarul incins.
  • Lasam pe grill cam 5 minute. Luam homarul de pe gratar si scoatem carnea alba din centrul homarului. Scoatem si carnea din picioruse.
  • Servim cu salsa.Salsa o facem taind toate ingredientele pentru salsa si amestecandu-le cu zeama de lime.


Întrebări:




Comentarii:

04/01/2013

De unde pot cumparahomari

(0) (0) Abuz
16/09/2011

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tortilla la grill - perfect brunch
Tortilla la grill - perfect brunch
1 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Curry cu creveti si lapte de cocos
Curry cu creveti si lapte de cocos
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Fajitas vegetariene
Fajitas vegetariene
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragoût vegetarian
Ragoût vegetarian
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mananci homar daca esti miliardar: ) Mananci homar daca esti miliardar: )

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează