Petitchef

Hribi in ulei (Reteta originala preluata de la Manastirea Varatec)

Altele
10 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

Preparare

  • Hribii se curata si se spala bine cu apa rece Se oparesc doar intr-un clocot in apa cu putina sare,dupa care se lasa putin la scurs intr-o strecuratoare.
  • Dupa ce hribii s-au scurs se fierb in ulei,sare,piper dupa gust la foc potrivit pana incepe sa se ridice uleiul la suprafata.
  • Se toarna fierbinti in borcane,se inchid ermetic ,iar borcanele se tin acoperite bine pana a doua zi cand se vor depozita la loc racoros in camara, beci, pivnita, balcon.
  • Se pot servi cu succes la diferite mancaruri cu legume, carne,peste,la pilaf,paste, salate .


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Compot de gutui
Compot de gutui
10 porții
1 h 40 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Toast cu rillette si muraturi
Toast cu rillette si muraturi
12 porții
16 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Compot de coarne - som befott
Compot de "coarne" - som befott
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Gogosari umpluti cu struguri
Gogosari umpluti cu struguri
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează