Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Hrisca

De Retete culinare
(4.24/5 - 71 voturi)

5 comentarii

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)


Ingrediente:
1 ceasca hrisca
5 cesti apa
1 ceapa
2 linguri sos iute sau zarzavat de ciorba
1 lingura pasta de tomate
50 ml ulei
sare, piper, cimbru

Mod de preparare:

Hrisca muiata 2-3 ore in apa calduta se fierbe circa 30 minute in apa cu sare. Calesc ceapa, incorporez cu hrisca in care adaug zarzavatul si pasta de tomate. Condimentez, fierb impreuna 5 minute. Servim ca garnitura la ciuperci, fripturi sau ca si pilaful, cu muraturi sau salata.

Imprimer cette page
De Retete culinare (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

2 / 5

Nu e drept

4 / 5

O. K.

5 / 5

Excelent!!!!!

5 / 5

Foarte gustos, eu am folosit bulion in loc de pasta de rosii, oricum, bun de tot

5 / 5

:)



Rețete inrudite



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Plăcintă cu mere

Plăcintă cu mere
dezgustător
delicios