Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Hrisca

REȚETE


MENIUL ZILEI

Arhiva meniurilor

Primirea meniului zilnic


REȚETE

de (Vizitează situl)
(4.23/5 - 70 voturi)

5 comentarii

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)


Ingrediente:
1 ceasca hrisca
5 cesti apa
1 ceapa
2 linguri sos iute sau zarzavat de ciorba
1 lingura pasta de tomate
50 ml ulei
sare, piper, cimbru

Mod de preparare:

Hrisca muiata 2-3 ore in apa calduta se fierbe circa 30 minute in apa cu sare. Calesc ceapa, incorporez cu hrisca in care adaug zarzavatul si pasta de tomate. Condimentez, fierb impreuna 5 minute. Servim ca garnitura la ciuperci, fripturi sau ca si pilaful, cu muraturi sau salata.

Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

2 / 5

Nu e drept

4 / 5

O. K.

5 / 5

Excelent!!!!!

5 / 5

Foarte gustos, eu am folosit bulion in loc de pasta de rosii, oricum, bun de tot


Rețete inrudite



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Cupcakes cu ciocolata

Cupcakes cu ciocolata
dezgustător
delicios