Petitchef

Lasagna cu mazare si ciuperci

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se toaca ceapa si usturoiul care se calesc in ulei. Se adauga rosiile taiate cuburi si sosul de rosii. Se condimeneteaza si se fierb timp de 5 minute. Se spala, curata si taie ciupercile.
  • Se aseaza un strat de sos de rosii pe fundul unei tigai dreptunghiulare. Urmeaza un rand de foi de lasagna, mazarea, ciupercile si branza.
  • Se repeta procedeul de inca 3 ori pentru a obtine o lasagna in 4 straturi. Se adauga 500-600 ml apa calduta si se da la cuptor, la foc mediu timp de o ora.

Rețete inrudite

YouTube

Lasagna cu dovlecei



Poze

Lasagna cu mazare si ciuperci
Lasagna cu mazare si ciuperci - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Lasagna cu dovlecei
Lasagna cu dovlecei
8 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Lasagna cu ricotta și spanac
Lasagna cu ricotta și spanac
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Lasagna - fel de mancare preparat in toata lumea Lasagna - fel de mancare preparat in toata lumea Mancaruri cu... ciuperci Mancaruri cu... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează