Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Legume cu peste Tuna

REȚETE


MENIUL ZILEI

Arhiva meniurilor

Primirea meniului zilnic
(3.00/5 - 1 vot)



ingred:2 pers.


-un sfert de varza (taiata buc. potrivite ci nu tocata marunt)
-o jumatate de ceapa(taiata solzisori)
-o jumatate de morcov (taiat fasii subtiri)
-o coserva cu peste tuna
-putin ulei
-4 linguri cu apa
-sare si piper dupa gust

mai intai se caleste ceapa si morcovul in putin ulei,apoi se adauga varza si se mai caleste putin,dupa care adaugam apa si punem capacul,o inabusim la foc potrivit cam 3 minute,dam capacul deoparte adaugam sarea + piperul si le mai lasam pe foc(mare) cam 2minute amestecand continuu,cand este gata le punem in farfurii in portii egale iar deasupra punem peste tuna(conserva).

Pofta mare!

Copiilor le-a placut f.f mult,mi-au zis ca au mancat si la scoala si ca le-a placut enorm..!!!

Imprimer cette page




Punctează această reţetă:


Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec
dezgustător
delicios