Petitchef

Macaroane cu branza

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Macaroanele se fierb in apa cu sare timp de 30 minute, dupa care se adauga peste aceasta apa rece si lasa 10 minute.
  • Se scurt, se pun intr-o forma unsa cu o lingura de unt, se pune branza deasupra, se amesteca bine apoi se introduce forma in cuptor sau se lasa pe aragaz la foc mic.
  • Se pune restul de unt, se amesteca din cand in cand.


Întrebări:




Comentarii:

11/09/2011

Sunt curioasa ce macaroane a folosit protagonistul retetei de a trebuit sa le fiarba 30 min

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu ardei și brânză proaspătă
Paste cu ardei și brânză proaspătă
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum sa faci paste proaspete de casa?
Cum sa faci paste proaspete de casa?
2 porții
1 h 3 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu somon și dovlecel
Paste cu somon și dovlecel
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartă de paște cu ciocolată și caramel
Tartă de paște cu ciocolată și caramel
8 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Telemeaua...un fel de branza romaneasca Telemeaua...un fel de branza romaneasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează