Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

MACAROANE CU CARNE SI SOS DE ROSII

de (Vizitează situl)
(4.12/5 - 152 voturi)

19 comentarii

Macaroane cu carne si sos de rosii
Ingrediente:
- 300 g carne de porc tocata
- 1 ceapa de marime mijlocie
- 3 catei de usturoi
- 1/2 ardei iute
- 2 linguri de ulei
- 200 ml sos de rosii
- 1 lingurita pasta de ardei
- 1 lingura de faina
- 300 g macaroane
- 1 lingura mix de ierburi aromate: cimbru, busuioc, oregano
- sare, piper, boia

Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare.
Ceapa, usturoiul si ardeiul iute se toaca marunt si le punem la calit in ulei.

Dupa 1-2 minute adaugam carnea, pasta de ardei, condimentele.

Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea adaugam putina apa si mixul de arome si lasam la fiert la foc mic pana scade apa, cam 30 - 40 min.

Se scurg macaroanele si se limpezesc cu apa.

Dupa ce s-a fiert carnea si a scazut apa punem o lingura de faina, amestecam bine compozitia si adaugam sosul de rosii.

Mai lasam 2 - 3 minute sa se lege sosul.

Pofta buna!


Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

4 / 5

Ok

4 / 5

F misto simplu si gustos .MS ..

| i cooked this recipe
5 / 5

Delicios!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5

Foarte buna

... click aici pentru a vedea toate comentariile (19)

Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Cupcakes cu ciocolata

Cupcakes cu ciocolata
dezgustător
delicios