Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

MACAROANE CU CARNE SI SOS DE ROSII

de (Vizitează situl)
(4.12/5 - 152 voturi)

19 comentarii

Macaroane cu carne si sos de rosii
Ingrediente:
- 300 g carne de porc tocata
- 1 ceapa de marime mijlocie
- 3 catei de usturoi
- 1/2 ardei iute
- 2 linguri de ulei
- 200 ml sos de rosii
- 1 lingurita pasta de ardei
- 1 lingura de faina
- 300 g macaroane
- 1 lingura mix de ierburi aromate: cimbru, busuioc, oregano
- sare, piper, boia

Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare.
Ceapa, usturoiul si ardeiul iute se toaca marunt si le punem la calit in ulei.

Dupa 1-2 minute adaugam carnea, pasta de ardei, condimentele.

Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea adaugam putina apa si mixul de arome si lasam la fiert la foc mic pana scade apa, cam 30 - 40 min.

Se scurg macaroanele si se limpezesc cu apa.

Dupa ce s-a fiert carnea si a scazut apa punem o lingura de faina, amestecam bine compozitia si adaugam sosul de rosii.

Mai lasam 2 - 3 minute sa se lege sosul.

Pofta buna!


Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

4 / 5

Ok

4 / 5

F misto simplu si gustos .MS ..

| i cooked this recipe
5 / 5

Delicios!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5

Foarte buna

... click aici pentru a vedea toate comentariile (19)

Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Ceafa de porc cu cartofi fierti si sos alb

Ceafa de porc cu cartofi fierti si sos alb
dezgustător
delicios