Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

MANCARE DE NAUT

REȚETE


MENIUL ZILEI

Arhiva meniurilor

Primirea meniului zilnic


REȚETE

de (Vizitează situl)
(4.01/5 - 79 voturi)

6 comentarii



INGREDIENTE:

2 cani naut fiert
2 cepe mari
2 ardei (eu am pus 3 linguri bulion de ardei)
1 telina potrivita
2 cartofi fierti
1 cana supa strecurata( am pus suc de rosii)
1 lingurita sare
cimbru si oregano
3 linguri ulei masline

( Eu nautul l-am tinut la inmuiat 24 ore, dupa care l-am fiert la oala cu presiune 15 min.Intodeauna fierb mai mult, si ce i-mi ramane il pun la congelator.)

Procedam in felul urmator:
Telina,ardeii si ceapa se curata, se spala, se toaca marunt (eu le-am tocat ci mixerul)si se calesc 2min.Se amesteca apoi cu nautul, bine fiert, lasat boabe intregi, cu cartofi fierti si rasi pe razatoarea mare, cu uleiul, sarea, mirodeniile si se incorporeaza la urma de tot si supa. (In loc de supa, se poate folosi suc de rosii).Compozitia obtinuta se da la cuptor, intr-o tava.Se coace la 180ºC timp de 45-50 min.
Am servit cu salata de varza rosie.
Imi cer scuze, toate fotografiile care le-am facut, in timpul cand am pregatit mancarea nu au esit bine din cauza lipsei de lumina.


Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

3 / 5

Eu as elimina cartofii, in rest este bine . Pofta buna !

5 / 5

Super de buna este reteta!

5 / 5

Ia un pic. Dar merita !

| i cooked this recipe
5 / 5

Super

... click aici pentru a vedea toate comentariile (6)

Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Mancare de castraveti murati cu pulpa de porc

Mancare de castraveti murati cu pulpa de porc
dezgustător
delicios