Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Muschi de Vita Stroganoff

De Lifestyle Cuisine
(4.55/5 - 64 voturi)

10 comentarii



In ultimul timp, m-am dedicat exclusiv navigarii pe internet in cautarea unor retete perfecte pentru a devenii felul principal in noaptea de Revelion. Si , desii s-a lasat asteptata , aceasta reteta ocupa locul 1 in topul retetelor pentru felul principal. Asadar , sa trecem la treaba si sa ne reamintim de ce aceasta reteta este pur si simplu fabuloasa, reusind sa puna in valoare aroma carnii de vacuta si parfumul ciupercutelor proaspete. 

Avem nevoie de :

( pentru 6 persoane )

750 gr. muschi de vita
1 ceapa mare
1 cana suc gros de rosii sau bulion
1 cana de smantana
2  linguri rase de mustar 
500 gr. ciuperci
1 pachet unt
1 cana vin alb
3 catei mari de usturoi
1 legatura de patrunjel
sare 
piper alb
foi de dafin
taitei ( 4 buchetele )

Preparare 


1. Ceapa si usturoiul se caleste in unt ( jumatate de pachet ) . Se adauga muschiul taiat fasiute , se lasa cateva minute si se stinge cu vinul si sucul de rosii. Se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba. 


2. Intre timp amestecati mustarul cu smantana, si caliti ciupercile curatate si taiate marunt in restul de unt.


3. Cand carnea este gata, adaugati totul in cratita si mai lasati sa fiarba descoperit la foc mic pana capata consistenta. Puteti presara patrunjel tocat marunt daca doriti. 



5. Taiteii se fierb pentru cateva min. ( 15 sau 20 ) in apa cu sare, se scot si se clatesc sub un jet de apa rece. 
6. Se pun in farfurii si peste carnea insotita de sos. 
Sa aveti pofta !!! 



Raportează o greșeală în text rețetei

Printează pagina
De Lifestyle Cuisine (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

4 / 5

Super bun!

5 / 5

Foarte gustos, pe placul intregii familii!

| i cooked this recipe
5 / 5

Acum o gatesc! Miroase demential

3 / 5

Pare a fi buna, chiar daca nu inteleg rolul rosiilor. Stoganoff-ul are sos alb, iar usturoiul este pur obtional!!

3 / 5

Buna

5 / 5

Este excelenta, am gatit, cel mai bine merge cu paste late

| i cooked this recipe
... click aici pentru a vedea toate comentariile (10)

REȚETE


Rețete inrudite


Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!De ce sa consumam carne de vita?De ce sa consumam carne de vita?Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător