Petitchef

Muschi maitre d'hotel

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se taie muschiul in bucati potrivite care se bat cu batatorul de carne ca la snitele, apoi se potrivesc de piper si se pun una peste alta cu felii de lamaie intre ele. Se lasa asa aproximativ 2 ore. Dupa aceea se scot feliile de lamaie si se frig bucatile de carne pe gratarul incins.
  • Se scot pe o farfurie si se sareaza. Din untul topit, zeama de lamaie si patrunjelul tocat marunt se face un sos care se serveste cald peste bucatile de muschi. A folosit smantana in loc de unt.
  • Si reteta - din pacate se vede destul de greu, pentru ca exact peste acea reteta a cazut lumina blitzului.

Rețete inrudite

YouTube

Unt cu patrunjel



Poze

Muschi maitre d'hotel
Muschi maitre d'hotel - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
6 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gözleme cu feta si lamaie
Gözleme cu feta si lamaie
7 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Humus cu morcov
Humus cu morcov
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi dulci copți cu sos ușor skyr
Cartofi dulci copți cu sos ușor skyr
6 porții
1 oră
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează