Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată


Okonomiyaki

De MONONOKE KITCHEN
(5.00/5 - 1 vot)


Pentru trei portii am avut: doua oua, trei cartofi, varza circa 150 g, doua linguri de faina (de grau), lapte una-doua linguri, cateva bucati de macrou, verdeata. Se face si un sos din doua linguri de ketchup (sau sos de rosii), o lingura sos de soia si o lingurita de sos Worcestershire. Nu m-a incantat sosul, ketchupul nu prea era de calitate.Taiem varza si cartofii marunt sau le dam pe razatoare. Facem un aluat din oua, faina si lapte, in care adaugam varza. Prajim cartofii
si pestele la foc potrivit, in putin ulei. Ades, reteta se face cu creveti, dar, dupa cum ne indica si numele (aproximativ "gatiti asa cum va place"), putem folosi ce ingrediente vrem... Dupa ce-s gata, punem cartofii in aluat, imbucatatim marunt carnea de peste si o varam si pe ea tot acolo.
Impartim compozitia in trei si prajim in tigaie cam trei minute pe fiecare parte.
Amestecam sosurile si turnam peste okonomiyaki. Am mai pus niste peste pe langa, ca-i bun! Anyone can cook!

Imprimer cette page
De MONONOKE KITCHEN (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:


Rețete inrudite



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Bomboane fondante de cafea

Bomboane fondante de cafea
dezgustător
delicios